Πώληση Σοφίτα, Galatina, Λέτσε, Ιταλία, via trieste

Πώληση - Cod. 35447

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 260 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 6

Διαμέρισμα-Ρετιρέ προς πώληση στο Salento στην Galatina 150 τετραγωνικών μέτρων με πανοραμική βεράντα με θέα στην πόλη και σε μια εξαιρετική τοποθεσία με όλες τις υπηρεσίες κάτω από το σπίτι. Το διαμέρισμα στον 6ο όροφο είναι μέρος ενός αυθεντικού συγκροτήματος με ανελκυστήρα και περιλαμβάνει είσοδο, κουζίνα με πρόσβαση στο μπαλκόνι βεράντα, μεγάλο διάδρομο που οδηγεί στο φωτεινό σαλόνι με δύο προσβάσεις στη μεγάλη βεράντα στη γωνία περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων με πανοραμική θέα στην πόλη και το ιστορικό κέντρο, τρία υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ το υπνοδωμάτιο έχει άμεση πρόσβαση στη βεράντα, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Όλα τα δωμάτια είναι πολύ φωτεινά και εξοπλισμένα με φωτεινά σημεία. χρήση της βεράντας του συγκροτήματος. Έχει όλες τις εγκαταστάσεις όπως θέρμανση με φυσικό αέριο, νερό, αποχέτευση, τηλέφωνο, ενδοσυνεννόηση, τηλεόραση. Το διαμέρισμα απαιτεί βεράντα βεράντας, ηλεκτρικό σύστημα σύμφωνα με το νόμο

Πληροφορίες τοποθεσίας: Κοντά στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της πόλης με όλες τις υπηρεσίες κάτω από το σπίτι και τον δρόμο υψηλής ταχύτητας μέσα σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Η σοφίτα διαθέτει μεγάλη βεράντα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, προστατευμένο χώρο στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος και χρήση της βεράντας του συγκροτήματος. Διαθέτει ελαφριά και αυτόνομα αξεσουάρ φυσικού αερίου, ενώ για το νερό υπάρχει μετρητής αφαίρεσης. .

Ενεργειακή κλάση: G kWh / m2

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB