Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, San Foca, Λέτσε, Ιταλία, via del fante 63, San Foca

Πώληση - Cod. 25088

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Στο San Foca, (παλιά και εξακολουθεί να ψαροχώρι και τώρα rinomatissima Resort 'θέρετρο βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης και των "5 πανιά» της Legambiente, για μέγιστη προστασία της θάλασσας και της γης), θα ΠΩΛΗΣΗ / ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, άνετη μονοκατοικία ανεξάρτητη mq.90circa. Το σπίτι και «αποτελείται από: πρώτος όροφος, δύο υπνοδωμάτια, ένα διπλό με μπαλκόνι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ένα μπάνιο. Στο ισόγειο: μια μπροστινή αυλή, σαλόνι, κουζίνα, και ένα κήπο με υπόστεγο, τραπέζι, καρέκλες, τραπεζαρία και εξωτερική τραπεζαρία, μπάνιο με ξεχωριστό ντους και μια άλλη ντους στο εξωτερικό? Το σπίτι είναι 150 mt (Ρεάλ) από την παραλία, και ότι «αποτελείται από ψιλή λευκή άμμο.? και «βρίσκεται 250 μέτρα. από το κέντρο του θέρετρου? 50 mt. από το σπίτι, παντοπωλεία, φρούτων / λαχανικών. San Foca βρίσκεται 20 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά του Λέτσε, 15 χλμ από το Οτράντο, 7 χλμ από τις παραλίες της Καραϊβικής Splendide του Alimini, 2 χλμ από Roca και 4 χλμ από Bear Πύργο. Το σπίτι προς πώληση έχει όλες τις προϋποθέσεις του νόμου, όπως στοίβαγμα, η διαδικασία ελέγχου και CERT. ενέργειας γάτα. "Ε" Ενεργειακή Κλάση Ε IPE Ν.Α.
Ειδικά όχι ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ: Το σπίτι και «βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του θέρετρου" θέρετρο, μακριά από τις δομές και τα χωριά που διαδίδουν τη μουσική σε όγκους τρελοί μέσα στη νύχτα, στη συνέχεια, εντελώς χαλαρωτικό τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. -CONTATTATEMI ΜΟΝΟ ΑΝ ενδιαφέρεται σοβαρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB