Πώληση Αγροικία, Arcidosso, Grosseto, Ιταλία, Loc. Fonte Di Gaspero 2

Πώληση - Cod. 14997

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Η ιδιοκτησία »και« βρίσκεται σε μια αποκλειστική τοποθεσία σε λόφο της Αρτσιντόσο, η οποία αντιμετωπίζει το Όρος Amiata.
Ε 'αποτελείται από ένα κύριο σπίτι, μια εξάρτηση με δύο διαμερίσματα και τρία στρέμματα γης.
Το διώροφο σπίτι έχει ένα σχέδιο τυπικό Τοσκάνης αγροικία τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα. Είναι πλήρως ανακαινισμένο και διευρυμένη, και «να γίνει ένα σύγχρονο χώρο ανέρχεται σε 180 m2. Το ισόγειο διαθέτει οροφές με ξύλινα δοκάρια και δάπεδα τούβλο στιλ της Τοσκάνης και «αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με βοηθητικό δωμάτιο, τραπεζαρία με γκρι πέτρινο δάπεδο, ξυλόσομπα και σιδήρου βρύση με τρεχούμενο νερό Το σαλόνι με τζάκι διαθέτει πέτρινους τοίχους, σαλόνι, κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους, ένα διάδρομο, ένα μεγάλο μπάνιο με πλακάκια υπέγραψε Gianfranco Ferre ', ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Όλα τα παράθυρα έχουν διπλά τζάμια και θέα στο κτήμα όπου υπάρχουν καστανιές και η θέα του βουνού Amiata στο παρασκήνιο.
Ο πρώτος όροφος και «αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με παρκέ δάπεδα ελιά, ένα πλήρες μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα / σολάριουμ όπου μπορείτε να" δείτε το Val d'Orcia.
Η κύρια κατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση ή υγραέριο ότι ένα σύγχρονο λέβητα ξύλου που και «βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο, αλλά συνδέεται με το σπίτι.
Η εξάρτηση των 60 m2, και «κοντά και έχει δύο μικρά διαμερίσματα και επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, διπλά τζάμια, το καθένα με το δικό του πλήρες μπάνιο, υπνοδωμάτιο, καθιστικό και κουζίνα της, το καθένα με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, τζάκι και πηλό ξυλόσομπα.
Το σύνολο της περιουσίας »βρίσκεται σε ένα στρέμμα κήπο-γκαζόν, ένα μεγάλο αντίκες βρύση με τρεχούμενο νερό, μια λιμνούλα με νούφαρα και χρυσόψαρα, μεγάλα οργανικά κήπο και οπωροφόρα δέντρα. Δύο εκτάρια από καστανιές κοσμική πιστοποιηθεί IGP Το δάσος και «επίσης ο προμηθευτής των καυσόξυλων.
Επισυνάπτεται στο κυρίως σπίτι υπάρχει «μια παλιά ξυλόσομπα σε πέτρα για να κάνει πίτσα. Μια πέτρα πεζοδρόμιο οδηγεί σε ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης.
Ένα ακίνητο «έχει δύο πηγές μεταλλικού νερού στα βουνά, ηλεκτρικής ενέργειας», τηλεφωνική γραμμή και ADSL, τηλεόραση με παραβολή.
Το ακίνητο «βρίσκεται σε ένα πανέμορφο δάσος από καστανιές, στη μέση του πράσινου, λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο για να κάνουν τα ψώνια, εκκλησία, νοσοκομείο. Κοντά στο διάσημο Θιβέτ Κέντρο Μέριγκαρ. Το διάσημο Terme di Saturnia, Petriolo και San Filippo είναι περίπου 35 χιλιόμετρα, η Τυρρηνική ακτή και '40 λεπτά. Οι λόφοι από τα πιο διάσημα κρασιά του Montalcino, Pitigliano και Monte Cucco υπάρχουν »κοντά.
Η αγροικία και το υπόστεγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία ή -Vacanze Φάρμα έχοντας ευκαιρία »εξακολουθούν να κατασκευάσει περίπου 70 μ2
ΤΙΜΗ: € 349.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB