Πώληση Μονοκατοικία, Civitella Paganico, Grosseto, Ιταλία, piazza Mazzini 7

Πώληση - Cod. 43030

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το σπίτι με ανεξάρτητη είσοδο αποτελείται από 3 ορόφους:
- ισόγειο (πρόσβαση με σκάλα στην πλατεία): κατοικήσιμη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και καναπές. Ντουλάπα που βρίσκεται κάτω από τις σκάλες πρόσβασης στον επάνω όροφο. Από τα παράθυρα του σαλονιού θέα στην κοιλάδα και στο Monte Amiata
- ο πρώτος όροφος στον οποίο είναι προσβάσιμος μέσω εσωτερικής σκάλας, που σήμερα αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο και μεγάλο διάδρομο με δύο παράθυρα.
- όροφος -1 επί του παρόντος προς αποκατάσταση που αποτελείται από ένα μεγάλο ψηλό δωμάτιο με ημιώροφο, διάδρομο που οδηγεί στην αποκλειστική αυλή περίπου 43 τετραγωνικών μέτρων, απολύτως σπάνια στο κέντρο της πόλης. Προς το παρόν, ο όροφος αυτός έχει πρόσβαση από έξω, αλλά έχει ήδη επαληθευτεί η δυνατότητα εσωτερικής σκάλας για πρόσβαση από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η συνολική επιφάνεια των ορόφων είναι περίπου 153 m2, το ισόγειο και ο πρώτος όροφος ανακαινισμένοι και κατοικήσιμοι, με κανονικό ηλεκτρικό σύστημα και εξοπλισμένο με θέρμανση φυσικού αερίου σε κάθε δωμάτιο, που τροφοδοτείται από τον λέβητα συμπύκνωσης που βρίσκεται στον όροφο -1.
Όροφος -1 προς αποκατάσταση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB