Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Monte Argentario, Grosseto, Ιταλία, Piazza Roma (Porto Ercole)

Πώληση - Cod. 41837

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 114 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Στην κεντρική πλατεία του Porto Ercole, 10 μέτρα από το λιμάνι και όλες τις κύριες υπηρεσίες, ένα ενδιαφέρον διαμέρισμα σε 2 επίπεδα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός διώροφου κτιρίου με ιδιωτικό ανελκυστήρα, που αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με μπαλκόνι με θέα το τετράγωνο, κουζινάκι, 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, απολαυστικό τρίτο υπνοδωμάτιο στο πατάρι με ιδιωτικό μπάνιο και μικρό διάδρομο / μελέτη.
Ακολούθησε η ανακαίνιση από αρχιτέκτονα, διαθέτει κλιματισμό και θέρμανση, σιδερένια παντζούρια, διπλά τζάμια, δάπεδα παρκέ και τερακότα, εντοιχισμένες ντουλάπες σε κάθε δωμάτιο, σημαντικές ξυλουργικές εργασίες σε όλο το σπίτι και φτιαγμένες κατά μέτρο .
Στην τιμή περιλαμβάνεται μονό γκαράζ 14 τετραγωνικών μέτρων, με δυνατότητα αγοράς γκαράζ 25 τετραγωνικών μέτρων (για 2 αυτοκίνητα) εναλλακτικά, με χωριστή διαπραγμάτευση. Και τα 3 μπάνια διαθέτουν άνετα ντους. Το διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό ανελκυστήρα που φτάνει μόνο αυτόν τον όροφο.
Υπάρχει ένα δεύτερο μικρό μπαλκόνι στο κύριο υπνοδωμάτιο από το οποίο μπορείτε να δείτε μια ματιά στο λιμάνι. Εκτός από την ευκολία της τοποθεσίας, τη γωνιακή έκθεση προς τα νότια / δυτικά και τον δεύτερο όροφο, το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB