Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), RIPARBELLA, Πίζα, Ιταλία, SAN VINCENZO

Πώληση - Cod. 2651

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 50000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 60
  • Όροφος: 4

Farm Hotel. . Ζήτηση
Μας ενδιαφέρει συγκρότημα καταλυμάτων της μεγάλης διάστασης στην Ακτή Etruscan στην Τοσκάνη, Riparbella ..Cecina ..Follonica ..Grosseto.

Διευκόλυνση με πάνω από 60 δωμάτια πισίνα πολύ ήπιος χώρους στη γη και ευρεία επίπεδα του εξωτερικού χώρου ενδιαφέρον σε γεωλογικά πλούσια περιοχή στο υπέδαφος, ώστε να αποκτήσουν μια πηγή θείου.

Δεν μας ενδιαφέρει σε μικρές δομές !! Δεν μας ενδιαφέρει σε ξενοδοχεία στις πόλεις !!
Δεν μας ενδιαφέρει σε άλλες περιοχές, έτσι ώστε να συνιστούμε να μην επιμείνει.
Δεν ενδιαφέρονται για την αγορά και την πώληση των καταλυμάτων.

Αξιολογούμε οποιαδήποτε υπάρχουσα χρηματοδότηση και χρηματοδοτική μίσθωση και σε παθητική κατάσταση, καταστάσεις χρέος προς τους προμηθευτές, αρχές, κλπ, receiverships από το Δικαστήριο, σε περίπτωση που εντοπίσει εξ ολοκλήρου την εταιρεία που διαχειρίζεται το ακίνητο.
Η δομή μας δεν κάνει τα χρήματα στο σώμα σας, αλλά είναι πραγματικά σε συνθήκες για να σας μεταφέρει καθημερινά προσέλευση, που ειδικεύονται σε συνεργασία με διεθνείς ομάδες 12 μήνες το χρόνο, το οποίο φιλοδοξούμε εξειδικευμένες δομές στον τομέα της ομορφιάς.
. . . σχετικά με τα σχόλια στα οποία χαρακτήρισε αυτήν την ακατάλληλη λύση για panaroma σας το εξωτερικό, υπάρχουν δεκάδες εμπορικές τράπεζες διαθέσιμα για τη χρηματοδότηση Vs. έργα, σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στις ΗΠΑ, όπου αναλύει μόνο το επιχειρηματικό σχεδιασμό εδώ πριν παρατηρούν εξασφαλίσεων υποστηρίζεται από σταθερές τις προοπτικές επιστροφής ... αν δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα!
Αντίθετα, αν είναι οικονομικά ισχυρή, βρίσκοντας φρέσκα για να επαναφέρετε ή να δημιουργήσετε μια αναδιάρθρωση λαμβάνει υπόψη τη συμμετοχή, δεν ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει ξένη παρουσία για δώδεκα μήνες πλήρους εάν δεν επιτύχει το 40% του κόστους του πακέτου, με την προϋπόθεση ότι η δομή έχει χαρακτηριστικά Vs. η εφησυχάζουμε με άλλο τρόπο να αποκτήσουν μόνο περιστασιακά γκρουπ «do it yourself» από τριάντα ευρώ την ημέρα για να αναπνεύσει για να μην κάνει κέρδη.

Εμείς δεν υποσχόμαστε αυταπάτες!
Εμείς δεν παρέχουν βοηθητικό υλικό για την ολοκλήρωση του έργου!
Δεν είμαστε σε θέση να διαβάσει το μέλλον ... γι 'αυτό παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τους άλλους!
Είμαστε συγκρατημένα μαζί σας προσπαθούμε να παρακάμψουν τα προβλήματα που σας εμποδίζουν!
Δεν μπορεί να σταματήσει να είναι μια αποτυχία ... αλλά μπορούμε να χαλαρώσει τον κλοιό!

Εάν συγκρότημα σας είναι ιδανική για την ανάπτυξη ενός Dayspa υψηλό επίπεδο, μπορούμε σε 12 μήνες για να μετατρέψει τη δομή σας σε μια αληθινή και αυθεντική ομορφιάς γοήτρου, συνειδητοποιούμε όλο το τμήμα σχεδιασμού, παρέχοντας εξειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστεί ολόκληρο το ξενοδοχείο, καμία επίπτωση στον υπολογιστή σας (απούσα! ρευστότητας), αλλά λειτουργεί αποκλειστικά σε ό, τι έχει απομείνει από ακίνητη περιουσία σας σε οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση που είναι !!
Το ξενοδοχείο αγοράς συγκροτήματα Να είστε ρεαλιστές μεγάλου μεγέθους βρίσκεται στην ενδοχώρα Toscano και σε άλλες περιοχές είναι εντελώς χαμένη, εδώ μιλάμε Maremmana ολόκληρη την περιοχή, η Σιένα πηλό, το συγκρότημα που κυμαίνονται από Cascina στο Cecina έχουν πληγεί από την έλλειψη συμμετοχής, δομές που έχουν κάνει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουν μικρή επιτυχία.
Οι λόγοι, δυστυχώς, όπως διατυπώνονται από τις περισσότερες εφημερίδες είναι δομική, είμαστε μια αδύναμη χώρα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη στον τομέα του τουρισμού, έχουμε το ρεκόρ για τις επιχειρήσεις και τους τουριστικούς προορισμούς, αλλά συνεχίζει να χάνει έδαφος όσον αφορά την προσέλευση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις τιμές των εγκαταστάσεις μας που έχουν αυξηθεί σημαντικά και ότι τίποτα δεν συνοδεύεται από αύξηση της ποιότητας. Σε αυτό το ιταλικό φλερτ φαίνεται ότι κάποια γειτονική χώρα (Κροατία, Ελλάδα) που εκμεταλλεύτηκαν με τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πλήρη αναδιοργάνωση τουριστικής προσφοράς, παρέχοντας το εξαιρετικά μέγεθος DaySpa, καταγράφονται κάθε χρόνο σημαντικές αυξήσεις στον εισερχόμενο τουρισμό.
Αυτό είναι συγκεκριμένα βεβαιότητα ότι στη συνέχεια σε τροχιά υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν ότι το μεγάλο συγκρότημα των ξενοδοχείων και διαμερισμάτων δεν θα αποξενώσει τον θέσει υπό αμφισβήτηση, τη δυσπιστία, αντί αυτών των φωτιστικών, σαν να έκανε μια ρεαλιστική ανατροφοδότηση και όχι φαντασιώσεις χτισμένο σε «επιστολές δέσμευσης «διάλεκτο LOI, στο Κτηματολόγιο ή το εμπορικό επιμελητήριο δεν υπάρχουν ίχνη των κινήσεων του μεγάλου συγκροτήματος! τα μόνα ίχνη είναι μεταγραφές των στεγαστικών δανείων υπέρ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των περιπτώσεων σε εξέλιξη ...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB