Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), VOLTERRA, Πίζα, Ιταλία, MONTECATINI VAL DI CECINA

Πώληση - Cod. 2652

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 100
  • Όροφος: 4-5

Κάστρο Farm Μονή ..Cercasi !!
.. Ετρουσκική ακτή και την ενδοχώρα της Τοσκάνης Volterra, μας ενδιαφέρει να τεθεί σε μέτοχος με ένα μεγάλο χωριό ..convento ..castello ..fattoria θεωρητικά αναφαίρετο ιδιοκτησίας, όπως βρίσκονται σε περιοχές μικρού ενδιαφέροντος για τους τουρίστες, μαστίζεται από αρχιτεκτονικούς περιορισμούς ευμεγέθη πάνω από 3000 τετραγωνικά μέτρα. καλυμμένων περιοχής σε περιοχές γεωλογικά πλούσιο υπέδαφος, δημιουργώντας έναν προορισμό Spa Resort σε δαπάνες μηδέν.
Έχουμε αξιολογήσει τυχόν υφιστάμενα στεγαστικά δάνεια στην παθητική κατάσταση, καταστάσεις χρέους σε ιδρύματα, σε εξέλιξη κατασχέσεις κ.λπ.
Εμείς δεν ενδιαφέρονται για την πώληση είναι αναμφίβολα ένα «ξηρό υποκατάστημα" Ως εκ τούτου, μια κακή συμφωνία.
Εξετάζουμε συγκρότημα βρίσκεται αποκλειστικά σε αυτές τις δύο ταινίες δεν ενδιαφέρονται για άλλες περιοχές, έτσι σας συνιστούμε να μην επιμείνουμε.
Η δομή μας δεν φέρει κεφαλαίων στο σύστημά σας, αλλά είναι πραγματικά από την άποψη της μετατροπής ακινήτου σας σήμερα προσόδου μηδέν σε πραγματική επιχείρηση.


Περιφερειακών δεσμών .. περιορισμούς του ιστορικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος των καλών τεχνών κ.α.
Αν το εργαστήριό σας είναι NS. Έλξης, μπορούμε να το μετατρέψει σε μια πραγματική και αυθεντική Dayspa κύρος, αντιλαμβανόμαστε όλοι το τμήμα σχεδιασμού, παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστεί το σύνολο της δομής, έτοιμο να φιλοξενήσει διεθνείς ομάδες.

Έχετε τη δυνατότητα να καθορίζουν από κοινού μια νέα εταιρική δομή, όπου θα εξοικονομήσει το 50% των μετοχών που μεταφέρει το γυμνό ακίνητο εκμισθωμένο στη νέα ένωση, με την ίδια συνοχή αναπτύξει το σύνολο του έργου, αλλά σε αυτό το ταξίδι, όπως αναφέρει στο τιμόνι εκεί είμαστε, όπως έχετε ήδη κάνει το λάθος να το αγοράσει, και δεν έχουμε την πολυτέλεια να καταστρέψει μια δεύτερη φορά.

Το μήνυμα απευθύνεται επίσης στους δέκτες οι οποίοι ελπίζουν να βρουν μια μόνιμη λύση στο ακίνητο που βρίσκεται επί δεκαετίες .. για την οποία είμαστε σε θέση να αναπτύξει ένα εισαγωγικό μίσθωση με δυνατότητα αγοράς.

Είμαστε οι ρεαλιστικές ιδιότητες ενός δεδομένου πίνακα που προορίζονται να παραμείνουν μονίμως απούλητα κυρίους αμφιβολία που αναφέρει ο πελάτης μπορεί να συμβεί, είμαστε το 2008 τελείωσε την εποχή του, όταν «Shearwater κλώση" αγελάδες σήμερα είναι λεπτές, οι αξέχαστες ιστορικές στιγμές Κράξι και Cragnotti έχει μειωθεί σήμερα "Gico" που πραγματοποιήθηκε στο επενδύσεων υπό την απειλή όπλου "κερδοσκοπικές" γιατί να παραιτηθεί !!
Αυτό που δεν πεισματάρης για να καταλάβουμε ότι η μέση επιχείρηση σήμερα έχει προτιμήσεις και οικονομικές δομές εντελώς διαφορετική από εκείνη της δεκαετίας του ενενήντα, αφαιρείται τελείως την ιδέα του Αμερικανού μεγιστάνα, γερμανικής ή της Ελβετίας από την εποχή της τουρκικής λίρας είναι πάνω, έτσι Παραίτηση Αυτές οι ορίζοντες είναι απλά μια οφθαλμαπάτη, να γνωρίζει το που μπορείτε να βρείτε εκτιμήσεις μας αντιμετωπίζοντας τον εαυτό σας σε ένα "γεωπόνος" της περιοχής σας.


Εικονογραφημένο εγκαταστάσεις σας θέλει να είναι πολύ ταπεινός, η εσωτερική διαίρεση. Στείλτε εικόνες adju- sted διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών όραμα. Μια κάτοψη του χώρου σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB