Πώληση Αγροικία, Licciana Nardi, Massa Carrara, Ιταλία, Loc. La Miona, 1

Πώληση - Cod. 35213

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 535 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2/3
  • Όροφος: 1 2 3

Στους καταπράσινους λόφους της Lunigiana, σε μια απομονωμένη θέση αλλά σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από όλες τις κύριες υπηρεσίες, αυτό το ιστορικό ακίνητο, αποκατασταμένο εξειδικευμένα, προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση που περιβάλλεται από τη φύση.
Το σπίτι μπορεί να φτάσει, φεύγει από τον επαρχιακό δρόμο, καλύπτοντας περίπου 400 μέτρα από άνετο και επίπεδο χωμάτινο χωματόδρομο στη μέση του πανέμορφου δάσους βελανιδιάς, βελανιδιάς και φουντουκιού.
Χτίστηκε το 1400, το αρχικό κτίριο, πρώην πύργος για την πληρωμή των δασμών, από μια κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης, ανακαινίστηκε πλήρως και ανακαινίστηκε με εξαιρετική φροντίδα το 2007. Μια επακόλουθη επέκταση της δομής ολοκληρώθηκε το 2013.
Μέσα στο ακίνητο υπάρχει ένα μικρό ρεύμα που το χωρίζει σε δύο μεγάλες περιοχές, που συνδέονται με μια γέφυρα ρωμαϊκής προέλευσης. Στη μία πλευρά του ρέματος, η πρώτη περιοχή με την κατοικία, ο επίπεδος κήπος και περίπου ένα εκτάριο γης, από την άλλη πλευρά μια δεύτερη έκταση περίπου ενάμισι εκταρίων με τον αχυρώνα και τους βοσκότοπους, ιδανική για το καταφύγιο των αλόγων ζώα
Περιτριγυρισμένο από μια έκταση περίπου δυόμισι εκταρίων, από τον δρόμο πρόσβασης, καλωσορίζουμε στον μεγάλο χώρο στάθμευσης, που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αυτοκίνητα.
Το κτίριο κατοικιών με την κλασική πέτρινη τοιχοποιία χωρίζεται σε τρία επίπεδα
Από τις υπέροχες βεράντες στο εξωτερικό, μπαίνετε στο ισόγειο, το οποίο αποτελείται από μια αίθουσα εισόδου με πέτρινη σκάλα, ένα μεγάλο δωμάτιο που απελευθερώνει ένα μπάνιο, την κουζίνα και το φωτεινό σαλόνι, εκτός από το πλυντήριο .
Το πρώτο επίπεδο διαθέτει ένα μεγάλο διάδρομο, ένα μπάνιο και δύο ανοικτά δωμάτια με όμορφο τζάκι, καθώς και ένα μεγάλο τζάμι με όμορφη θέα στον κήπο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης, με μέτρια παρέμβαση, δύο κρεβατοκάμαρων κρεβάτι με μπάνιο και ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι που συνδέεται εσωτερικά με το καθιστικό / τραπεζαρία κάτω και έξω από τον κήπο.
Στον δεύτερο όροφο, ο χώρος ύπνου περιλαμβάνει μια μικρή μελέτη που συνορεύει με τη σκάλα, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα άλλο μπάνιο.
Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία ολοκληρώνεται από τον επίπεδο, ευρύχωρο και καλοδιατηρημένο κήπο, όπου είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια μεγάλη πισίνα και η δυνατότητα δημιουργίας μιας επιπλέον έκτασης περίπου 80 τετραγωνικών μέτρων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδυτήρια και ιαματικά λουτρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB