Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Carrara, Massa Carrara, Ιταλία, viale delle pinete 31

Πώληση - Cod. 38723

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Tuscany - Marina di Carrara λίγα μέτρα από τη θάλασσα στο νέο κτηματομεσιτικό συγκρότημα Next Real Estate προσφέρει 24 διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών που διανέμονται σε 2 μικρά κτίρια «Α» - «Β» που ολοκληρώνονται. αναμενόμενη παράδοση τον Ιούλιο του 2020.

ΤΥΠΟΣ "1"
Ρ.Τ. - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ είσοδος, καθιστικό, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, βεράντα, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΗΠΟ, 1 θέση στάθμευσης.
ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

TIPOLGIA "2"
P.1 ° - είσοδος, καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα, βοηθητικό δωμάτιο, 1 διπλό υπνοδωμάτιο 1 μπάνιο, 2 μπαλκόνια
Μεγάλη σοφίτα
1 θέση στάθμευσης

Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας υλικά για να κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, συνολικά θα υπάρχει εστιατόριο, σπα, μπαρ, σολάριουμ, πισίνα, εξοπλισμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες. οι επισκέψεις, οι προδιαγραφές, οι τυχόν προσαρμογές, οι τιμές, είμαστε παρόντες στον ιστότοπο.

Πληροφορίες τοποθεσίας: Τοποθεσία: Το Marina di Carrara είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην ακτή Apuan, μέρος του δήμου Carrara, γνωστό ως παραθεριστικό θέρετρο και για την ετήσια έκθεση Marmotec. Το χωριό αποτελεί μέρος ενός αστικού οικισμού διασκορπισμένου από πευκοδάση και πάρκα, που εκτείνεται χωρίς διακοπή μεταξύ της θάλασσας και του κέντρου της Avenza, όπου βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Carrara-Avenza, ενώ στα δυτικά συνδέεται με την πόλη της Λιγουρίας Marinella di Sarzana.

Η αστική περιοχή της Carrara και της Marina di Carrara
Η Μαρίνα ντι Καρράρα, παλαιότερα γνωστή ως Marina di Avenza, γεννήθηκε από τη βούληση του δούκα της Modena Francesco III. Οι πρώτες προσπάθειες για την κατασκευή ενός ασφαλούς λιμανιού της Marina di Avenza χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και διεξήχθησαν από τον Estensi, ο οποίος ανέθεσε στην αγγλική γλώσσα. Aschenden, που απεστάλη απευθείας από τη βρετανική κυβέρνηση στην οποία ο Francis III είχε ζητήσει χρηματοδότηση. Τα δυσμενή ιστορικά γεγονότα δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του έργου, αλλά οι Δούκοι της Μόντενα δεν απέκλεισαν από την προσπάθεια αναζωογόνησης της ακτής Carrarese στην οποία είχαν τη μοναδική έξοδο προς τη θάλασσα. το 1833 η κυβέρνηση διοργάνωσε μια συνοπτική υποδιαίρεση της παράκτιας ζώνης και ανέθεσε, δωρεάν, την οικοδομική γη. Παρ 'όλα αυτά τα «κίνητρα», η δημογραφική εξέλιξη ήταν στασιμότητα και το ίδιο ισχύει και για τις δομές που είναι απαραίτητες για την επιβίβαση των μαρμάρων: ο μικρός στόλος Estense συνέχισε να είναι χωρίς λιμάνι και χωρίς επαρκή ασφάλεια. Ήταν ένας Άγγλος, ο βιομήχανος Guglielmo Walton, που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Carrara, ο οποίος το 1851 είχε την πρώτη μεγάλη προ-λιμενική κατασκευή σχεδιασμένη και κατασκευασμένη: μια μεγάλη δεξαμενή φόρτωσης που τελικά επέτρεψε στα πλοία να αποβιβαστούν αρκετά εύκολα. Η εντατικοποίηση της κυκλοφορίας ευνόησε φυσικά και τη δημογραφική εξέλιξη: ένα σημάδι των νέων αναγκών που συνδέονται με αυτή την πτυχή της πραγματικότητας ήταν η κατασκευή μιας μεγάλης ενοριακής εκκλησίας που ξεκίνησε το 1857 και ολοκληρώθηκε πολλά χρόνια αργότερα.

Η περιοχή Marina di Carrara περιλαμβάνει μια έκταση 4,97 km², στην οποία ζει περίπου 15 000 άνθρωποι: ο αριθμός αυτός, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς, αντικατοπτρίζει την επέκταση του πυρήνα από τη θάλασσα. Εάν θεωρήσουμε ότι το 1881, όταν ερευνήθηκε για πρώτη φορά ως ξεχωριστή δημογραφική οντότητα, η Marina di Carrara είχε μόλις 1.590 κατοίκους, η ταχύτητα της ανάπτυξής της μπορεί να μετρηθεί πιο αποτελεσματικά. Μόνο μετά τον πόλεμο, υπήρξε μια πραγματική δημογραφική έκρηξη, η οποία επίσης ευνοήθηκε από τη μετανάστευση του κατοίκου πληθυσμού στις ανάντη χώρες.

Από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ανάμεσα στην περιοχή του λιμανιού και τα σύνορα με τη Λιγουρία, η χώρα διαθέτει μεγάλη αμμώδη παραλία εξοπλισμένη με ομπρέλες και καμπίνες, οι οποίες για το μεγαλύτερο μέρος της επέκτασης διαχειρίζονται ιδιωτικά καταστήματα λουτρών.

Ο αστικός ιστός διασκορπίζεται από μεγάλα πευκοδάση, χαρακτηριστικό των παράκτιων πόλεων Versilia, και ο Δήμος Carrara έχει ένα πολύ φιλόδοξο έργο να κατασκευάσει το πάρκο της περιοχής Villa Ceci, μιας αρχαίας κατοικίας του τέλους του δέκατου ένατου αιώνα, που περιβάλλεται από μια εκτεταμένη πράσινη περιοχή .

Από βιομηχανική άποψη αξίζει να σημειωθεί το Nuovi Cantieri Apuania, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύτηκε στην κατασκευή κρουαζιερόπλοιων, φθάνοντας σε επίπεδα αριστείας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Ναυτικός Όμιλος, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου δημιούργησε σημαντικές προσωπικότητες ιστιοπλοΐας: από τον Luca Santella μέχρι τους αδελφούς Chieffi στον Paolo Bottari. Είναι ένα εύκολα προσβάσιμο και εξοπλισμένο σημείο προσγείωσης. Ορισμένα κτίρια του 20ου αιώνα, όπως η Villa Giampaoli, είναι επίσης σημαντικά.

Στη Μαρίνα ντι Καρράρα υπάρχει ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό συγκρότημα ικανό να φιλοξενεί εκθέσεις και φεστιβάλ όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένης της Σεπτέμβρης του Φεστιβάλ, στην οποία παρευρέθηκε αντιπροσωπεία από την Ινγκολστάντ, μια πόλη της Βαυαρίας που διπλασιάστηκε με την Carrara. Το 1977 υπήρξε ένα επεισόδιο των Αγώνων χωρίς σύνορα.

Piazza Menconi με την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας
Εκκλησία της Santissima Annunziata, αφιερωμένη στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ενενήντα για να αντιμετωπίσει την αστική και δημογραφική ανάπτυξη του βόρειου τμήματος της Μαρίνας di Carrara.
Ορατόριο του Χριστού στο Σταυρό, εκκλησία αρχικά από το βόρειο τμήμα της Μαρίνας ντι Καράρα, πριν χτιστεί η εκκλησία της Santissima Annunziata. Η σημασία της ενορίας του Santissima Annunziata. Εισάγεται κατά τη διάρκεια της πομπής της Μεγάλης Παρασκευής στη διαδρομή της Via Crucis που στρέφεται κατά μήκος του αστικού ιστού.
Ορατόριο του San Giuseppe, που χτίστηκε το 1776 και το 1840 δωρήθηκε στη νέα ενορία της Αγίας Οικογένειας για τις θρησκευτικές ανάγκες του τότε μικρού ψαροχώρου. Σήμερα χρησιμοποιείται για διάφορες ενοριακές χρήσεις.
Το ορατόριο του Sant'Erasmo, πριν από τον δέκατο έβδομο αιώνα, ήταν αφιερωμένο στον πολιούχο των ναυτικών. Έχοντας εξαφανιστεί πριν από το 1822, η εικόνα του ψηλού βωμού είναι σήμερα στην εκκλησία του San Pietro στην Avenza.
Το ορατόριο της Santa Maria Vergine, το οποίο ανήκε στις αμέτρητες Del Medico, εξακολουθούσε να υφίσταται τον 19ο αιώνα [5].
Το ορατόριο της Santa Croce, ένα δημόσιο ωδείο που ανήκει στον αριθμό Monzoni, χτισμένο τον 18ο αιώνα, είναι πλέον ιδιωτικό και αφιερωμένο στους Αγίους Prospero και Modesto.

Ένα κανονικό οδικό δίκτυο εξυπηρετεί την κατοικημένη περιοχή της Μαρίνας, η οποία βλέπει την παραλία ως τον άξονα που σχηματίζεται από τις λεωφόρους Cristoforo Colombo και Giovanni da Verrazzano.

Το Marina di Carrara βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το λεωφορείο Carrara, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Α12.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB