Πώληση Βίλα, Filottrano, Ανκόνα, Ιταλία, Via Cantalupo 1

Πώληση - Cod. 39683

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Πωλείται αγροικία με μεγάλη δασώδη αυλή και 4 στοίβες.
 Στην εξοχή, 9 χλμ. Από το Filottrano και 15 από το Jesi και το Cingoli, η κατοικία απολαμβάνει ένα μοναδικό πανόραμα που πηγαίνει από το San Vicino στο Gran Sasso και η πρόσβαση μέσω ενός χωματόδρομου εγγυάται την απόλυτη απουσία κυκλοφορίας και μέγιστη ηρεμία.
 Το σπίτι εκτείνεται σε τρεις ορόφους των 90 τετραγωνικών μέτρων ο καθένας, εκτός από το κλιμακοστάσιο, χωρισμένο ως εξής:
  - Στο ισόγειο υπάρχει γκαράζ, κελάρι και μεγαλύτερο μπάνιο, καθώς και άλλα βοηθητικά δωμάτια (ντουλάπα, λεβητοστάσιο και υπόγειο).
  - στον πρώτο όροφο υπάρχει το διαμέρισμα με 4 δωμάτια, που χρησιμοποιούνται σήμερα ως υπνοδωμάτια και μελέτη, καθώς και το σαλόνι κουζίνας.
  - στον δεύτερο όροφο, τέλος, υπάρχει η τραχιά σοφίτα.
 Η αυλή είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα με άλσος και θάμνους και υπάρχουν 4 τακτικά στοιβαγμένα κτίσματα που αντιπροσωπεύουν κυβική χωρητικότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έργα. Προς το παρόν τα παραρτήματα χρησιμοποιούνται ως ξύλο και υπόστεγο για εξοπλισμό.
  Το σπίτι κατοικείται και είναι σε καλή κατάσταση, αφού χτίστηκε το 1968, ίσως χρειαστεί να ανακαινιστεί σε σχέση με τις ανάγκες του αγοραστή.
  Το σύστημα θέρμανσης έχει ανακαινιστεί για 3 χρόνια και υπάρχει μια θερμοσόμπα ξύλου συνδεδεμένη με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης καλοριφέρ και λέβητα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB