Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Senigallia, Ανκόνα, Ιταλία, via Ugo Bassi

Πώληση - Cod. 41454

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: terra 1-2-

Ημι-ανεξάρτητη κατοικία με θέα στη θάλασσα, με κήπο και βεράντα με θέα στη θάλασσα, 40 μέτρα από την παραλία και σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο, και 200 μέτρα από τη διάσημη Ροτόντα στη θάλασσα της Senigallia, i, με κήπο, δωρεάν στο 3 όψεων, ανακαινισμένο σε πολλά επίπεδα, συνολικά 160 τετραγωνικά μέτρα με δυνατότητα (για όσους θέλουν να το κάνουν δωρεάν) να ανεβάσουν και να αποκτήσουν χώρο άλλα 50 τετραγωνικά μέτρα, εκμεταλλευόμενοι το Superbonus 110% εντελώς δωρεάν (συμπεριλαμβανομένου φωτοβολταϊκού πάνελ, υβριδικοί λέβητες κ.λπ.), έχει ήδη εγκριθεί το 50% του έργου.
Έχουμε τον αξιόπιστο συμβολαιογράφο μας που θα σας ακολουθήσει μέχρι την τελική αγορά και μετά την πώληση εάν χρειαστεί
Το σημερινό Sup στο ισόγειο είναι 65 τ.μ. υπάρχει επίσης τζάκι και 100 τμ κήπο και εσωτερικός χώρος στάθμευσης με μπροστινή και πίσω αυλή, με μεγάλη κουζίνα, τζάκι καθώς και σόμπα πέλλετ συνδεδεμένη με το σύστημα θέρμανσης, άρα μέγιστη οικονομία για θέρμανση το χειμώνα, μεγάλο κιόσκι/κουτί στον κήπο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη/αποθήκη και πλυντήριο.

Η επιφάνεια του 1ου ορόφου είναι 65 τ.μ., με μπαλκόνι, έχουμε σαλόνι - μεγάλη κουζίνα (σοφίτα με ξύλινα δοκάρια) και μικρό μπαλκόνι, 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα στην οροφή και ξύλινα δοκάρια (ύψος στο κέντρο πάνω από 4 μέτρα ), μπαλκόνι, και μπάνιο και άλλο δωμάτιο με κουζινάκι, διπλό κρεβάτι και μπάνιο υπάρχει επίσης σκάλα με ανεξάρτητη είσοδο.

Ο χώρος στον 2ο όροφο είναι 30 τμ, με μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα υπάρχει η σοφίτα με ξύλινα δοκάρια και πλακάκια, μπάνιο, κουζίνα χωρίς σοφίτα, και μπαλκόνι 6 τ.μ.

Συνολικά υπάρχουν 4 μονάδες που μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους χωρίς οικοδομικές εργασίες, ιδανικές για δραστηριότητες B & B ή ξενώνα, η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση από τους τουρίστες, ειδικά το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. .
Ο χώρος όπου βρίσκεται το B&B αερίζεται από τον φρέσκο και οξυγονωμένο αέρα της θάλασσας, μια εξαιρετική λύση για μια τουριστική δραστηριότητα. τώρα χρησιμοποιείται ως ξενώνας, πωλείται για οικογενειακούς λόγους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB