Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Venezia, Βενετία, Ιταλία, calle vitturi 2920

Πώληση - Cod. 43779

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 137 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1-2
  • Κατάσταση κτηρίου: Discreet

Καλαίσθητο διαμέρισμα σε δύο ορόφους, σε ένα διατηρητέο ιστορικό κτήριο, που βρίσκεται στο κέντρο της Βενετίας.
Η κτηματομεσιτική μονάδα εκτείνεται σε δύο ορόφους, το ισόγειο περίπου 44 m2 πραγματικής επιφάνειας εκφράζει είσοδο, μεγάλο σαλόνι, μπάνιο, διάδρομο, υπόγειο και σκάλες. ο πρώτος όροφος περίπου 83 m2 πραγματικής επιφάνειας χωρίζεται σε διάδρομο, μεγάλο σαλόνι, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο. Οροφές με διάφορα ύψη, από 2,60 μ. στο ισόγειο, έως 3 μέτρα στον επάνω όροφο. Στον πρώτο όροφο, υπέροχοι στόκοι εποχής, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας, διακοσμούν την οροφή στο σαλόνι, εξοπλισμένο επίσης με γοητευτικό τζάκι, στην τραπεζαρία και στην κρεβατοκάμαρα. εκτεθειμένα δοκάρια στην κουζίνα, επιπλωμένα με έπιπλα αντίκες, καλή κατάσταση συντήρησης. Γνήσια πατώματα στην κουζίνα, παρκέ στην υπόλοιπη κατοικία. Η είσοδος της συγκυριαρχίας είναι προσβάσιμη από την πλευρά της οδού/calle και μέσω μιας λειτουργικής πύλης νερού από το Rio del Duca. Αυτόνομη θέρμανση, ξύλινα κουφώματα προστατευμένα με τυπικά βενετσιάνικα παντζούρια, δυνατότητα διαμονής για τουλάχιστον επτά άτομα, κοντά σε υπηρεσίες και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Διακριτική φωτεινότητα, διπλή θέα στο Rio Del Duca και στο Calle Vitturi, βόρειος προσανατολισμός. Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση επισκευής, τα αστικά συστήματα χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης: ηλεκτρικά, υδραυλικά, αποχέτευση (σηπτικές δεξαμενές), θέρμανση. Το ακίνητο είναι δωρεάν (δεν ενοικιάζεται). Το ακίνητο είναι διαθέσιμο για πώληση του ακινήτου με ορισμένα έπιπλα παρόντα, με την επιφύλαξη της κατάλληλης αξίας. Βρίσκεται σε μια προνομιακή και πιο περιζήτητη θέση στο ιστορικό κέντρο, ως αποκλειστική περιοχή στο αρχαίο τμήμα της λιγότερο εμπορικής πόλης με υψηλό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, ένα πανεπιστημιακό, καλλιτεχνικό, μουσείο και κέντρο πολυτελών ξενοδοχείων. δίπλα στο Campo S. Stefano, κοντά στο Campo S. Angelo, το Θέατρο La Fenice, τον κινηματογράφο Rossini, την Piazza S. Marco, το Palazzo Ducale και τους Βασιλικούς Κήπους, το Palazzo Barocci, τη Μπιενάλε της Βενετίας, τη Γκαλερί Accademia, το Πανεπιστήμιο Ca' Foscari . Σε άμεση γειτνίαση υπάρχουν κομψά καταστήματα όλων των ειδών και μια ποικιλία από καφέ και εστιατόρια, λίγα βήματα από τις στάσεις του βαπορέτο San Samuele και Sant'Angelo και τα φέρι/γόνδολες που διασχίζουν το Μεγάλο Κανάλι και συνδέουν το San Marco με το San Polo και San Marco στο Dorsoduro και στο Zattere. Προσβασιμότητα από ξηρά: λεωφορείο, τρένο. Κύρια αεροδρόμια προσβάσιμα με λεωφορείο, ταξί, φέρι, σοφέρ. Η αγοραπωλησία του ακινήτου γίνεται σε μια ενεργή και δυναμική αγορά. Φωτογραφίες των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων διατίθενται κατόπιν αιτήματος για λόγους εμπιστευτικότητας του περιεχομένου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Giancarla Zambrini
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB