Πώληση Μονοκατοικία, Quarto d'Altino, Βενετία, Ιταλία, Viale della Resistenza 168

Πώληση - Cod. 43376

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Σε ένα προσεγμένο και πολύ ήσυχο περιβάλλον, πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, το διεθνές αεροδρόμιο Marco Polo και τις κύριες υπηρεσίες, προσφέρει ιδιωτικές προσφορές προς πώληση μια υπέροχη και χαρακτηριστική εξοχική βίλα τυπικού κόκκινου τούβλου, με μια ευχάριστη ξύλινη στοά, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τον φυτεμένο κήπο 700 τμ με ελαιόδεντρα, άλλα οπωροφόρα δέντρα και θάμνους από αρωματικά φυτά.
Η ιδιωτικότητα διασφαλίζεται από έναν καλά διατηρημένο φράκτη που περιβάλλει το σπίτι.
Το σπίτι έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Από το ισόγειο, μια είσοδος με μαρμάρινη σκάλα οδηγεί σε 4 δωμάτια: μπάνιο / πλυσταριό με μπανιέρα και χτιστό ντους, υπόγειο με διπλές μπαλκονόπορτες με άμεση πρόσβαση στη στοά περίπου 25 τετραγωνικών μέτρων, καθιστικό για ανάγνωση, ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο και ένα γκαράζ περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, μια ξεχωριστή κουζίνα 20 τμ, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα μονόκλινο, ένα master μπάνιο με διπλό νιπτήρα, μπανιέρα και ντουζιέρα και ένα μικρότερο μπάνιο με μπανιέρα. Τέλος, αποθήκη, που οδηγεί στο πατάρι.
Μεταξύ του εξοπλισμού: κλιματισμός με 2 χωρίσματα στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο, ξύλινα κουφώματα και παράθυρα με διπλά τζάμια, ξύλινα μπαλκόνια, κουνουπιέρες, λέβητας συμπύκνωσης, θερμική επίστρωση, ανατροπή του μονωμένου ξύλινου γκαράζ, πύλη πρόσβασης ηλεκτρικού αυτοκινήτου .
Το ακίνητο πωλείται με τα έπιπλα να φαίνονται στις εικόνες.
Στον πίσω κήπο υπάρχει κτισμένη οικία περίπου 10 τετραγωνικών μέτρων, μονωμένη με θερμομόνωση.
Ενεργειακή κλάση ακινήτου: Γ
Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς στο Quarta D'Altino, στη γοητευτική πόλη "Le Crete", σε μια περιοχή πολύ καταπράσινη πλούσια σε χλωρίδα, πανίδα, όαση, ποδηλατόδρομους και μονοπάτια της φύσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB