Πώληση Δυάρι, Lido di Venezia, Βενετία, Ιταλία, via sandro gallo 205

Πώληση - Cod. 40257

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Φωτεινό διαμέρισμα, 50 τ.μ., 2ου ορόφου με ανελκυστήρα, επιπλωμένο, αποτελούμενο από σαλόνι και ανοιχτή κουζίνα, δίκλινο υπνοδωμάτιο με 4-πόρτα ντουλάπα και βρεφική κούνια, μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων, βεράντα 10 τ.μ. με τέντα, κλιματισμό. Αποθήκη ποδηλάτων στο ισόγειο. 5 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα. Υπηρεσίες διαθέσιμες κάτω από το σπίτι: δωρεάν χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων / μοτοσικλετών στο δρόμο, στάση λεωφορείου, σούπερ μάρκετ Coop, φαρμακείο, στεγνοκαθαριστήριο, ταξιδιωτικό πρακτορείο, ειδησεογραφικός καπνιστής, 2 εστιατόρια-πιτσαρία, μανάβικο.
Πολύ ήσυχη γειτονιά, παρά τις διαθέσιμες υπηρεσίες κάτω από το σπίτι.
Άνετο περιβάλλον και ιδανική τοποθεσία για «αποσύνδεση» από μητροπολιτική κίνηση, καθώς όλα όσα χρειάζεστε είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια. Η παραλία κάτω από το σπίτι είναι λιτή, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα καλό βιβλίο, να τραβήξετε φωτογραφίες του τοπίου ή να απολαύσετε ένα ωραίο απεριτίφ στην παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα ή στην αντίθετη πλευρά να απολαύσετε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα με θέα στη λιμνοθάλασσα. Όχι μακριά από τα γήπεδα γκολφ, Βενετία εύκολα προσβάσιμο σε μισή ώρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB