Πώληση Δυάρι, Sirmione, Brescia, Ιταλία, via sebino 16

Πώληση - Cod. 41013

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

ΙΔΙΩΤΙΚΟ Sirmione πωλείται στη Via Sebino 16 στη μικρή καταπράσινη και σιωπηλή χερσόνησο της Punta Grò di Sirmione μέσα σε έναν δεντρόφυτο κοινόχρηστο κήπο περίπου. 3000 παρακείμενα και με άμεση πρόσβαση στη μεγάλη δωρεάν εξοπλισμένη παραλία (κρεβάτια bar και pedalos) με μεγάλα σκιασμένα μέρη σε ένα μικρό κτήριο της δεκαετίας του '90, 15 διαμερίσματα δύο δωματίων των 50 τετραγωνικών μέτρων στον 1ο όροφο με ανεξάρτητη σκάλα πρόσβασης, κλιματισμό, υδραυλικά και ηλεκτρικό σύστημα απλώς επαναλαμβάνεται, κλιματισμό, δορυφορική κεραία
Σαλόνι με μπαλκόνι από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της παραλίας και της λίμνης, καναπέ-κρεβάτι, ανοιχτή κουζίνα με πλυντήριο πιάτων φούρνο μικροκυμάτων πλυντήριο πιάτων, δίκλινο υπνοδωμάτιο, μπάνιο που βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση που δεν έχει ολοκληρωθεί για να το προσαρμόσετε σύμφωνα με συγκεκριμένες ατομικές ανάγκες.
Το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση συντήρησης, πρόσφατα βαμμένο και δεν χρειάζεται δουλειά. Ενεργειακή κλάση Ε
Η μεγάλη και σκιερή ελεύθερη παραλία του Punta Grò, η οποία είναι άμεσα προσβάσιμη από τον κήπο, διασχίζεται σε όλο το μήκος της με τον πανοραμικό κύκλο / πεζόδρομο που οδηγεί στην κοντινή πόλη της Λουγκάνα, όπου βρίσκονται όλα τα σούπερ μάρκετ υπηρεσιών, φαρμακεία, μπαρ και εστιατόρια και η εκκλησία των ενοριών ..
Ευρεία και ευπρόσδεκτη διαθεσιμότητα, εάν ενδιαφέρεστε και χωρίς υποχρέωση, να δώσετε πληροφορίες, να στείλετε περισσότερες φωτογραφίες και πιθανώς να κλείσετε ραντεβού για να επισκεφθείτε το διαμέρισμα.
Εάν θέλετε να λάβετε μερικά βίντεο από το εσωτερικό του διαμερίσματος, του κήπου που οδηγεί απευθείας στην παραλία και την παραλία, παρακαλώ ενημερώστε με το όνομά σας. Αριθμός WHATSAPP.
Ενεργειακή κλάση Ε

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB