Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Padenghe sul Garda, Brescia, Ιταλία, Via Sant'Anna 91

Πώληση - Cod. 39222

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: -1/1

Οικιστική αρχοντική κατοικία με ιδιωτικό κήπο σε τρεις πλευρές και διπλό γκαράζ, που βρίσκεται στο Barcuzzi, στη νότια ακτή της λίμνης Garda, σε μια όμορφη κατοικία με πισίνα συγκυριαρχία, το σπίτι είναι πολύ φωτεινό και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις τα δωμάτια, Ανεξάρτητη θέρμανση, Τζάκι στο σαλόνι, Wi-Fi σε όλο το σπίτι), μπορεί να φιλοξενήσει 6/8 άτομα και είναι διαρρυθμισμένο σε 3 ορόφους:
Ισόγειο: μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με ανοιχτό καθιστικό με γραφείο αμερικανικού στιλ και μπάνιο με ντουζιέρα με παράθυρο.
Πρώτος όροφος: το σαλόνι υπάρχει στο σαλόνι και υπάρχει ένα μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα και μια μεγάλη βεράντα εξοπλισμένη με ξύλινη ομπρέλα και ξαπλώστρα από την οποία έχετε θέα στον κόλπο του Desenzano, ένα δεύτερο μικρότερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι θέα στην πισίνα και ένα παράθυρο με μπανιέρα.
Κάτω όροφο: από το σαλόνι με σκάλα πηγαίνετε κάτω στην ταβέρνα όπου έχετε διπλό καναπέ-κρεβάτι, κελάρι, μπάνιο / πλυσταριό, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και άμεση πρόσβαση στο διπλό γκαράζ από το διάδρομο.
Είναι εύκολο να φτάσετε στα πάρκα ψυχαγωγίας (Gardaland, Caneva World και Zoo Safari) σε περίπου 40 λεπτά και βρίσκεται 5 χλμ. Από το Desenzano από όπου μπορείτε να κάνετε άλλες εκδρομές με τρένο ή αυτοκίνητο στις κοντινές πόλεις (Βερόνα, Βενετία, Κρεμόνα, Μιλάνο, Μπρέσια και Μπέργκαμο). Sirmione με τα Λουτρά του και τις Σπηλιές του Catullus. ενώ από την Peschiera del Garda μπορείτε να επισκεφθείτε το Valeggio s / Mincio, το Borghetto και το Parco Sigurtà σε περίπου 30 λεπτά.
Για τους λάτρεις του γκολφ σε απόσταση 5 χλμ. Υπάρχουν τρία όμορφα μαθήματα (Golf of Soiano, γκολφ Arzaga και γκολφ του Chervò). ενώ για τους λάτρεις άλλων θαλάσσιων σπορ, πεζοπορία, πεζοπορία και ποδηλασία μπορείτε να νοικιάσετε ιστιοπλοϊκά ή μηχανοκίνητα σκάφη, windsurfing, kite, ποδήλατα με υποβοηθούμενη ποδηλασία και να κάνετε όμορφες εκδρομές (ποδηλατόδρομος προς Limone del Garda, Θιβετιανή γέφυρα στο Creo στο Torri del Benaco, Valtenesi, ...) εκτός από τη δοκιμή κρασιού και ελαιολάδου της περιοχής σε πολλά τοπικά οινοποιεία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB