Πώληση Μονοκατοικία, Senigallia, Ανκόνα, Ιταλία, Cesano

Πώληση - Cod. 35042

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 116 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Μονοκατοικία προς πώληση, στην τουριστική πόλη Senigallia, μια ανεξάρτητη λύση στέγασης.

Φτάνοντας με αυτοκίνητο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιδιοκτησία μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πύλης. Η περιοχή έξω από το σπίτι είναι μεγάλη, εν μέρει πλακάκια και εν μέρει καταλαμβάνεται από έναν όμορφο κήπο με δέντρα, καθώς και από ένα μέρος της γης που χρησιμοποιείται ως λαχανόκηπος. Η συνολική υπερανάληψη είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, χάρη σε μια αποσύνδεση, στα αριστερά μας βρίσκεται μια κουζίνα με τζάκι. Μπροστά στην κουζίνα υπάρχει φωτεινό σαλόνι. Μέσα από το διάδρομο φτάνετε σε δύο μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο με παράθυρο και ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα μεγάλο ντουλάπι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στούντιο ή σε άλλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο δίπλα σε αυτό.

Μια αναδιπλούμενη σκάλα επιτρέπει την πρόσβαση στη σοφίτα που μετρά 120 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 50 τετραγωνικά μέτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη. Το εξωτερικό της βίλας περιλαμβάνει επίσης μια όμορφη βεράντα και ένα γκαράζ 34 τ.μ.

Δεδομένης της εγγύτητας προς τη θάλασσα και όλων των υπηρεσιών της πόλης, το ακίνητο είναι μια εξαιρετική αγορά τόσο για καλοκαιρινές όσο και για οικιακές χρήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB