Πώληση Ξενοδοχείο, Orvieto, Terni, Ιταλία, Allerona

Πώληση - Cod. 25033

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 3500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 65
  • Όροφος: three floors

Μεσαιωνικό χωριό (όμορφα ανακαινισμένο) χωριό στην καρδιά της εξοχής της Ούμπρια κοντά Ορβιέτο στην Umbria 3.500 sq.mt. των κτιρίων 30 σπίτια +3 αγροικίες, εκκλησία (τώρα αίθουσα συνεδριάσεων), πλατεία, στις 8 εκτάρια δασικών εκτάσεων και ελαιώνες κοντά σε Ορβιέτο. Υπάρχουν 30 κτίρια στο χωριό (διαμονή για πάνω από 100 άτομα) που έχουν όμορφα ανακαινισμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς διατηρώντας την αρχική αρχιτεκτονική με δαμασκηνό βελανιδιές και καστανιές δοκάρια και χειροποίητα δάπεδα από τερακότα. Υπάρχει ένα εστιατόριο 400 τετραγωνικά mt., 100 sq.mt μπαρ κρασιού 1 εξωτερική πισίνα, 1 εσωτερική πισίνα (γεμάτο με νερό πηγής), καλά διατηρημένο κήπο. Η χρήση του προορίζεται για τον τουρισμό ή ως κολέγιο ή πολιτιστικά κέντρο.Τα όλη δομή είναι σεισμός-απόδειξη. Υπάρχουν επίσης διάφορα μέρη για κοινόχρηστη χρήση, όπως:
Α 400 τμ. Περίπου. εστιατόριο,
Α 100 τμ. Περίπου. μπαρ κρασιού,
Μια αίθουσα συνεδριάσεων,
Μια σάουνα, χαμάμ και καλύπτονται πισίνα
Όλοι οι εξωτερικοί χώροι έχουν σκάλες, τους τοίχους και τα συστήματα άρδευσης. Ο κήπος έχει σχεδιαστεί από ένα γνωστό σχεδιαστή τοπίο. Υπάρχει μια 600 sq.mt. αυλή και διάφορες περιοχές γύρω από την εξωτερική πισίνα του περίπου 1000 τετραγωνικά mt. Η πισίνα έχει 9 μικρούς καταρράκτες (διαστάσεων 21x7) .Το ακίνητο έχει μια φυσική πηγή με πόσιμο νερό το οποίο έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Οι εγκαταστάσεις και τα συστήματα λειτουργούν με φυσικό αέριο GPL, ηλιακούς συλλέκτες και εγκλιματισμός.
Έχει πρόσφατα έχει μειωθεί στην τιμή από £ 7.900.000 λίρες σε £ 7.00.000 GBP ονο- ένα πραγματικό κελεπούρι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB