Πώληση Κτήριο , Capestrano, L'Aquila, Ιταλία, via arco de julis

Πώληση - Cod. 28823

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 25-30
  • Όροφος: 4 piani

Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται στο όμορφο αρχαίο χωριό της Capistrano (prov.AQ) βρίσκεται σε ένα λόφο 500 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. με θέα στην κοιλάδα του ποταμού Tirino, από τα νερά πλούσια σε πέστροφα, με τους αμπελώνες του Montepulciano d'Abruzzo και τις λοφώδεις ελαιώνες αμύγδαλο.
επικράτειά του, καλύπτει μια έκταση 4308 Ha της οποίας το 2521 περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής του Gran Sasso National Park και Monti della Laga.
Η χώρα βρίσκεται στο δρόμο από την πόλη L'Aquila στην Bussi sul Tirino (11 χιλιόμετρα από την έξοδο του «αυτοκινητόδρομο Ρώμης-Πεσκάρα, η οποία είναι 63 χιλιόμετρα μακριά, και σε μικρή απόσταση από τις πίστες του σκι. Μια χώρα που προσφέρει όλες τις βασικές ανάγκες ( (τράπεζα, pptt, σχολεία, φαρμακεία, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.)
Το συγκρότημα, που αρχικά των βαρόνων de Julis, στη Via ARCO DE Juliš, αποτελεί «στοιχείο» μεγάλες ιστορικό κέντρο του συστήματος Capistrano και μια "έκτακτης ανάγκης εξαιρετικά σημαντική" του "ορίζοντα" φαίνεται από την κοιλάδα.
(Βλ. Κατόψεις και πανοραμική φωτογραφία).
Το συγκρότημα αποτελείται από δύο κτίρια που κατασκευάστηκαν σε διαφορετικές εποχές: το πρώτο είναι λόγω των αιώνων XV-XVI, το δεύτερο είναι του XVII-XVIII αιώνα?. τα δύο κτίρια που συνδέονται με ένα μικρότερο και θέσει πίσω μέρος του κτιρίου - το οποίο περιλαμβάνει επίσης το οικογενειακό παρεκκλήσι αφιερωμένο στην Σάντα από τη Λίμα - με θέα στην μεγάλη αυλή με πέτρα, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες επεισόδια αρχιτεκτονικής και γλυπτικής, όπως το παλιό πηγάδι , οι βεράντες, η μεγάλη βεράντα, βεράντες, όλα σε πέτρα. Το κύριο όροφο του παλατιού είναι εν μέρει κατοικήσιμη. Μεγάλο μέρος της ενότητας του δέκατου όγδοου αιώνα αποκαταστάθηκε και ενοποιείται με την εκ νέου στέγες, την αποκατάσταση των όψεων με ιδιαίτερη φροντίδα από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία στην πέτρα (τύμπανα των παραθύρων και τα μπαλκόνια, τα κιγκλιδώματα, οικόσημα ..), καθώς και την αποκατάσταση της τα πρωτότυπα δάπεδα από τερακότα, τα ξύλινα ταβάνια, τα φωτιστικά, εσωτερική διακόσμηση (πέτρινα τζάκια, εκθέσεις πόρτες ..), ενώ το παλαιότερο τμήμα (1400/1500) έχει συσταθεί και πρόκειται να αποκατασταθεί στο εσωτερικό. Το συγκρότημα συμπληρώνεται από ένα κελάρι, σκαμμένο στο βράχο, με πρόσβαση από το στοές δρόμο κατά μήκος των αρχαίων τειχών.
Το συγκρότημα αποτελεί μέρος του προγράμματος εργασίας κατά προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του Abruzzo Περιφέρεια (Scope 1 Ανασυγκρότησης Σχέδιο Μεσαιωνικό Χωριό) για την ιστορική και μνημειακή του αξία, (επίσημα θεωρείται ένα από τα δύο εντυπωσιακά κτίρια στο ιστορικό πυρήνα) και να συμπληρώσουν και να ολοκληρώσουν το εξυγίανση και την εσωτερική και εξωτερική ανακαίνιση.
Το όλο συγκρότημα έχει υψηλό δυναμικό προορισμό και τη χρήση, για τη δομή του, την αρχιτεκτονική ποιότητα, για τα visuals της κοιλάδας και των γύρω βουνών, και ως ένα ποιοτικό τουριστικό δεκτικοί, και ως κέντρο ομορφιάς, μελέτες συνεδριακό κέντρο, κατοικίες .

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB