Πώληση Βίλα, Rocca di Botte, L'Aquila, Ιταλία, Via Vaglie

Πώληση - Cod. 43457

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: T,1

Προσφορά προς πώληση ακινήτου που αποτελείται από πολυτελώς επιπλωμένη βίλα και πάρκο περίπου 2 στρεμμάτων.

Γεωγραφικά χαρακτηριστικά του ακινήτου:
Το ακίνητο βρίσκεται περίπου χλμ. 50 από τη Ρώμη και 62 χλμ. από την L'Aquila, στην ιστορική περιοχή "Marsica".
Η Marsica είναι μια γεωγραφική περιοχή που ανήκει στο Abruzzo και οφείλει το όνομά της στο Monte Marsicano. Είναι μια πλούσια περιοχή, από φυσιοκρατική άποψη, με προστατευόμενες περιοχές (Εθνικό Πάρκο Abruzzo, Lazio and Molise, Gran Sasso National Park και Monti della Laga) δασώδεις περιοχές (Marsia, Περιφερειακό Πάρκο Monti Simbruini και Nature Reserve Monte Navegna και Monte Cervia, Monte Velino με προσανατολισμό στο φυσικό καταφύγιο, Ente Parco Naturale Regionale Sirente Velino), λίμνες (Turano, Salto και Campotosto) και μικρούς καταρράκτες.
Ιδανικό για μια αληθινή διαμονή στη μέση της φύσης, ανακαλύπτοντας χωριά, κάστρα και μεσαιωνικούς πύργους, καθώς και εκκλησίες, αρχαιολογικούς χώρους με ερείπια αρχαίων ειρηνικών ρωμαϊκών λαών και φυσικά καλό φαγητό.
Η περιοχή της Marsica έχει πράγματι μια πλούσια γαστρονομική παράδοση, χάρη στα τυπικά προϊόντα και φάρμες (στην άγρια φύση) της περιοχής, όπως σκόρδο, σαφράν, μανιτάρια, τρούφες, αγκινάρες, λουκάνικα και τυριά. Το κυρίως πιάτο, ωστόσο, εκτός από το «pecora agliu cutturu» είναι τα αρροστισίνι του αρνιού (μικρά κομμάτια κρέατος γεμιστά σε σουβλάκια και ψημένα στη σχάρα), όλα ποτισμένα με ένα ποτήρι καλό κόκκινο κρασί όπως το Montepulciano d'Abruzzo. ολόσωμο κόκκινο, ιδανικός συνδυασμός με κρέας και κυνήγι. Άλλα κρασιά που παράγονται στο Abruzzo και εκτιμήθηκαν πολύ, είναι το "Pecorino" και το "Trebbiano D'Abruzzo", λευκά κρασιά που ταιριάζουν απόλυτα με τα πρώτα, λευκά κρέατα και τυριά και το "Cerasuolo", ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
Κατά τη διάρκεια της καλής σεζόν, κάθε δήμος διοργανώνει φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις (περιπάτους για φαγητό και κρασί), ώστε να μπορείτε, εκτός από την επίσκεψη στα ιστορικά κέντρα, να γευτείτε εξαιρετικά τοπικά πιάτα και κρασιά από τα καλύτερα Οινοποιεία Abruzzesi (το "Via delle Cantine") .
Η περιοχή και τα τοπία γύρω από το ακίνητο, είναι ιδανικά για πεζοπορία, ποδηλασία ή ιππασία, κυνήγι και ψάρεμα και προσφέρουν όμορφη θέα (μερικές σκηνές ιταλικών ταινιών γουέστερν όπως το "They called him Trinity" - τοποθεσία Camposecco - και άλλες, με μεσαιωνικό υπόβαθρο, όπως το "Ladyhawke" - Pereto/Piana del Cavaliere -, γυρίστηκαν σε άμεση γειτνίαση με το ακίνητο προς πώληση).
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επίσης μερικοί αρχαιολογικοί χώροι μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως το Alba Fucens και ο αρχαίος χώρος του Carseoli και πολλοί δήμοι που εξακολουθούν να είναι άθικτα μεσαιωνικά ιστορικά κέντρα, όπως Arsoli, Roviano, Cervara, Rifreddo, Oricola, Collalto Sabino, Camerata Vecchia, Pereto. , Celano, Scurcola Marsicana, Capestrano, Tagliacozzo (διάσημος για τη διάσημη μάχη του Piani Palentini που ονομάζεται επίσης Tagliacozzo (23 Αυγούστου 1268) που ήταν μια από τις μάχες που επηρέασαν την πορεία της ιστορίας της Ιταλίας. Σήμαδε το τέλος της εξουσίας του Χόενσταουφεν στη χερσόνησο, προκάλεσε βαρύ πλήγμα στις ελπίδες των αυτοκρατορικών παρτιζάνων, άρχισε η κυριαρχία των Αντζεβίν στο Μετζοτζιόρνο).
Το ακίνητο βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Lazio και Abruzzo, στους πρόποδες της πόλης Rocca di Botte (AQ) και του Ιερού της Madonna dei Bisognosi (608 μ.Χ.), κοντά στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Α24 του Carsoli/Oricola και στη συνέχεια, στο το κέντρο της Valle del Cavaliere (μέρος του περιφερειακού πάρκου Simbruini Mountains). 8 χλμ. από την πόλη Carsoli (όπου εκτός από καταστήματα κάθε είδους, υπάρχουν τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα και η μικρή βιομηχανική περιοχή, χλμ. 74 από τις πίστες του σκι Ovindoli και Rocca di Cambio, 30 χλμ., γύρω από τις λίμνες του Turano και Salto όπου μπορείτε να εξασκηθείτε στο ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ (θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα, kitesurfing κ.λπ.).
Τα πολλά χωριά σκαρφαλωμένα στα γύρω βουνά Sabina (επαρχία Rieti) και Marsica (επαρχία L'Aquila), τα περισσότερα με ανέπαφα ακόμα τα αρχαία ερείπια κάστρων και αρχοντικών ή φρουρίων για επίσκεψη, το βράδυ φωτίζονται, δίνοντας το νυχτερινό τοπίο, ορατό από τη βίλα που βρίσκεται στο λόφο του ακινήτου, μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας. Η σιωπή, που διακόπτεται μόνο από τους ήχους των πουλιών και των κατοικίδιων ζώων που μεγαλώνουν εκεί κοντά, επιτρέπουν μια πραγματική χαλάρωση τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό.

Περιγραφή ακινήτου προς πώληση:
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα λόφο, όπως ήδη αναφέρθηκε, στο κέντρο της Valle del Cavaliere, πλήρως περιφραγμένο με μεταλλικό πλέγμα ύψους 2,50 ml (πνιγμένο στο έδαφος σε τσιμέντο) που για το 50%
è στολίζεται από φράχτη. Έχει προσανατολισμό κυρίως Νοτιοδυτικά, κοντά στο οικόπεδο "Il Casaletto", χτισμένο κυρίως με μονοκατοικίες και ταράτσες. Τα οικόπεδα περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα και μερικά γήπεδα τένις, που χρησιμοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες, από πολλούς κατοίκους και παραθεριστές της περιοχής και των γύρω περιοχών.
Η έκταση που συνδέεται με την εν λόγω βίλα είναι περίπου 18.000 τετραγωνικά μέτρα (περίπου 2 εκτάρια), από τα οποία, εκτός από τους υψηλούς διακοσμητικούς φράκτες ανεμοφράκτη που αποτελούνται από το Highlander, περίπου 5.000 τετραγωνικά μέτρα αντιμετωπίζονται ως «πάρκο» που αποτελείται κυρίως από κωνοφόρα δέντρα, όπως κέδροι του Λιβάνου, ρωσικά πεύκα, ασημένια πεύκα και διάφορες ποιότητες Ελάτων και Tuias, Ιαπωνικοί σφένδαμοι, διάφοροι διακοσμητικοί θάμνοι, τριανταφυλλιές κ.λπ., και τ.μ. 3.000 με οπωροφόρα δέντρα (κερασιά, βύσσινα, μηλιές, αχλαδιές, δαμάσκηνα) και μικρό περιφραγμένο κήπο (τμ. 100 με συκιά και λωτό/λωτό) και ένα μεγάλο μέρος, από άλλα περίπου 10.000 τετραγωνικά μέτρα, που προορίζονται για φυσικό γκαζόν, πλήρως δωρεάν (μπορούσε να φιλοξενήσει με τις απαραίτητες άδειες ελικοδρόμιο ή αθλητικές εγκαταστάσεις), περιμετρικά στο οικόπεδο που συνδέεται άμεσα με τη βίλα και εξυπηρετείται επίσης από ανεξάρτητη πρόσβαση, στην οποία είχαν αρχίσει να χτίζουν τους στάβλους (θεμέλια που υπάρχουν ακόμα) και μια διαδρομή με εμπόδια .
Η βίλα είναι προσβάσιμη από έναν ιδιωτικό δρόμο, οριοθετημένος από έναν φράκτη στο Lauroceraso και έναν άλλο του Highlander, ο οποίος καταλήγει μετά από περίπου ml.150 σε μια προαύλιο πρόσβαση στη βίλα και ένα χώρο στάθμευσης, ο οποίος συνορεύει με διακοσμητικούς φράκτες από αντιανεμικό Highlander, περίπου ml υψηλό. 6 και χαμηλοί τοίχοι, εσωτερικός περίβολος, διακοσμημένος με φράκτες Mortella.
Από την πλατεία υπάρχει πρόσβαση σε ένα μικρό μονώροφο κτίριο, περίπου τμ. 40, χρησιμοποιήθηκε ως αποθήκευση εργαλείων/εργαστήριο, σε ένα άλλο μικρό κτήριο όπου χτίστηκε ένας ξυλόφουρνος, ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας και νερό, ένα ξυλόστεγο και ένα κιόσκι καλυμμένο από γουιστέρια, ιδανικό καταφύγιο, με θέα στην κουζίνα, για φρέσκα καλοκαιρινά γεύματα .
Για την παροχή ζεστού νερού έχει κατασκευαστεί σύστημα ηλιακής ενέργειας, η θέρμανση όλης της βίλας και η παροχή νερού υγιεινής, είναι εγγυημένα από λέβητα πετρελαίου και πρόσφατα, εναλλακτικά, από άλλο λέβητα παλετών. Επιπλέον, μια πρόσθετη σόμπα παλετών, που βρίσκεται στο ισόγειο, μεταξύ της τραπεζαρίας και του σαλονιού, εξασφαλίζει επιπλέον παροχή θερμότητας, τους χειμερινούς μήνες, για θέρμανση του χώρου αναπαράστασης, του γεύματος και του κλιμακοστασίου.

Περιγραφή της βίλας:
Η βίλα είναι 2 ορόφων 314 τετραγωνικών μέτρων κτηματογράφησης συν γκαράζ, παράρτημα, περίπου τμ. 40. Η εμπορική περιοχή είναι σαφώς μεγαλύτερη.
Ο 2ος όροφος εξυπηρετείται από μια σκάλα με πολυτελή φινιρίσματα, κατασκευασμένη από ξύλο.

Ισόγειο:
 Εξωτερική αυλή εισόδου.
 Τεράστια ένδυση;
 Μεγάλη σκάλα, φτιαγμένη με φινιρίσματα σε ξύλο, πρόσβαση στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχει μελέτη με βιβλιοθήκη.
 Μεγάλη κουζίνα με μοντέρνα και πολύτιμα έπιπλα, πρόσφατα κατασκευασμένη.
 Μεγάλη τραπεζαρία με τραπέζι 12 θέσεων, πολυτελή έπιπλα, όλα από μασίφ ξύλο κ.λπ.
 Πολύ μεγάλο σαλόνι/καθιστικό, που αποτελείται από δύο παρακείμενα δωμάτια, με χώρο μπαρ και μνημειακό τζάκι (χτισμένο με βάση το αρχικό σχέδιο του αρχιτέκτονα ιδιοκτήτη και διακοσμητή της βίλας, χρησιμοποιώντας τα αρχαία αυθεντικά ξύλινα δοκάρια, που ανακτήθηκαν από την ανακαίνιση της οροφής του Ιερού της Madonna dei Bisognosi, που βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το ακίνητο).
 Ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο, με μπάνιο (με ντουζιέρα), για επισκέπτες, πρόσφατα ανακαινισμένο.
 Γκαράζ με άμεση πρόσβαση στην κουζίνα και στην είσοδο.
 Απέναντι στους χώρους εστίασης και καθιστικού υπάρχει ένας μεγάλος πλακόστρωτος εξωτερικός χώρος περίπου
100 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με σιντριβάνι, ομπρέλα (ml4x4), τραπέζι για 8 άτομα, κούνια και μπάρμπεκιου, για νόστιμα πρωινά και καλοκαιρινά δείπνα.

1 θέτει το πάτωμα:
 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, με μεγάλο μπάνιο (με μπανιέρα και ντους).
 2 δίκλινα υπνοδωμάτια (το ένα με 3 κρεβάτια, με δυνατότητα εύκολης κατασκευής επιπλέον ιδιωτικού μπάνιου).
 1 μπάνιο (με ντους) επί του παρόντος κοινόχρηστο μεταξύ των δύο δωματίων.
Σημείωση: αν χρειαστεί, είναι εύκολο να κατασκευαστεί ένα επιπλέον μπάνιο, δίπλα στο υπάρχον (με χρήση των ίδιων υδραυλικών εγκαταστάσεων), για να ανεξαρτητοποιηθούν τα δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, με τα προσαρτημένα ιδιωτικά μπάνια.

Ασφάλεια:
Η βίλα και τα παρακείμενα δωμάτια προστατεύονται από κάθε προσπάθεια εισβολής, μέσω κεντρικού συναγερμού «Tecnoalarm» TP8-64, Central 8 - 64 ζωνών, πρόσφατα εγκατεστημένο. Αυτό λειτουργεί μέσω καλωδίου και ραδιοφώνου, τόσο μέσω αισθητήρων «ζώνης» όσο και μέσω αισθητήρων «περιμέτρου». Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το συναγερμό εισβολής, έστω και εν μέρει (για παράδειγμα, τη νύχτα που αποκλείονται οι κατοικημένες εγκαταστάσεις και οι πόρτες, τα περιμετρικά παράθυρα και οι ζώνες των άλλων χώρων παραμένουν σε συναγερμό), επομένως αφήνετε όλα τα άλλα δωμάτια και τις προσβάσεις, σε συναγερμό. Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικών προγραμμάτων κάλυψης των χώρων μέσω ενός απλού τηλεχειριστηρίου, μπορεί να καλύψει όλα τα δωμάτια και τους χώρους, τόσο αν θέλετε να προστατευθείτε μέσα όσο και αν θέλετε να φύγετε από τη βίλα για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα. . Σε περίπτωση συναγερμού, μια τηλεφωνική κάρτα GSM, προστατευμένη εντός της εγκατάστασης (όχι σταθερή τηλεφωνική γραμμή,) καλεί στον αριθμό τηλεφώνου. 10 τηλεφωνικούς αριθμούς της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένων, επί του παρόντος, των στρατώνων CC του γειτονικού δήμου Pereto, που εξέδωσε άδεια για αυτήν την επιλογή και του Κέντρου Επιχειρήσεων της περιοχής CC (Tagliacozzo).
Ένα κλειστό κύκλωμα και κάμερες υπερύθρων, για νυχτερινή όραση (χωρίς θυροτηλεόραση), επιτρέπουν επίσης, από τις διάφορες τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια της βίλας, να «δούμε» ποιος έπαιζε το θυροτηλέφωνο της κεντρικής εισόδου.

τηλεόραση
Η βίλα είναι εξοπλισμένη με δορυφορικό πιάτο και κεραίες τηλεόρασης για τη λήψη όλων των εθνικών και ξένων καναλιών, καλωδιακά και δορυφορικά.

Άλλα δεδομένα:
 Η βίλα μπορεί εύκολα να χωριστεί σε 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα ή να χρησιμοποιηθεί ως πολυτελές B&B/ Εστιατόριο/ Αθλητικό Κέντρο, Ιππικό Κέντρο και Club-House κ.λπ.
 Το ακίνητο τροφοδοτείται με πόσιμο νερό (πιστοποιημένο από το Laboratorio Analisi) που προέρχεται από το ιδιωτικό πηγάδι, ακόμα κι αν το δημοτικό υδραγωγείο και η παροχή αερίου μεθανίου φτάσει κοντά στο ακίνητο. σε κοντινή απόσταση (περίπου 3 χλμ. κατάντη - Oricola -) το Soc. SOBIT μπουκάλια Coca Cola σε φιάλες PET των lt. 1.5, πιθανώς χρησιμοποιώντας το ίδιο ρήγμα υδροφορέα.

 Το αποχετευτικό σύστημα της βίλας και των βοηθητικών κτιρίων είναι αυτόνομο και εκκενώνεται σε υδατοστεγή σηπτική δεξαμενή.
 Άλλες φωτογραφίες κατόπιν αιτήματος.
N.B. Το ακίνητο πωλείται με τα περισσότερα από τα πολύτιμα έπιπλα, που φαίνονται στις φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων και μηχανήματα και εξοπλισμός για τη συντήρηση του πάρκου (τρακτέρ κουρεύει γρασίδι, κουρευτικά φρακτών, γαρδάρα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB