Πώληση Βίλα, Pitigliano, Grosseto, Ιταλία, Via Martiri della Libertà

Πώληση - Cod. 39144

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Στο Pitigliano, στη Maremma, σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, πουλάμε ένα τμήμα μιας βίλας σε τρία επίπεδα με έναν αποκλειστικό κήπο περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων. Το κτίριο στο ισόγειο αποτελείται από ένα σπίτι περίπου 75 τετραγωνικών μέτρων με δύο υπνοδωμάτια, μια μικρή κουζίνα και ένα γκαράζ. Στον πρώτο όροφο αποτελείται από: κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και βεράντα. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 2 μπάνια, 3 υπνοδωμάτια και βεράντα.
Το Maremma στη νοτιοδυτική Τοσκάνη προσφέρει τόσο μια εσωτερική λοφώδη περιοχή γεμάτη με αμπελώνες και κάστρα, και μια αμμώδη ακτή με όμορφες παραλίες.
Σε αυτό το τμήμα του Maremma υπάρχουν πολλά μέρη με σημαντικό ιστορικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Ο Ετρουσκικός πολιτισμός ήταν ο πρώτος που εγκατέστησε την παραγωγική γη της Maremma. Οι επόμενοι κάτοικοί της ήταν οι Ρωμαίοι.
Τα μεγάλα κέντρα αυτής της περιοχής, τα οποία δεν έχουν βιώσει ακόμα τον μαζικό τουρισμό, είναι ο Pitigliano, ο Sorano. Οι απόλυτα διατηρημένες νεκροπόλεις στο Sovana και το Poggio al Buco, το σπήλαιο των όχθων (υπέροχες οδοί που έχουν χαραχθεί στο δάσος που διασχίζουν το δάσος). Διαθέτει επίσης φυσικούς θησαυρούς όπως τα ιαματικά λουτρά του Saturnia και του Sorano.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB