Πώληση Τριάρι, Campagnatico, Grosseto, Ιταλία, Montorsaio

Πώληση - Cod. 31454

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Στην ενδοχώρα της Γκροσέτο, Montorsaio, είναι μέρος του δήμου Campagnatico, στην επαρχία του Grosseto
Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, ένα από τα παρακλάδια της νότιο-ανατολικά του ορεινού όγκου του Monte Leoni, είναι περίπου 10 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, περίπου 60 χιλιόμετρα από την Σιένα, περίπου 44 χλμ από Montalcino, 69 χλμ από Saturnia και τα διάσημα ιαματικά λουτρά της, για 41 χιλιόμετρα από Scansano και περίπου 58 χλμ από το Monte Amiata.
Η πόλη ιδρύθηκε το μεσαίωνα και παρακολουθήθηκε το πέρασμα του χρόνου από διάφορες οικογένειες, συμπεριλαμβανομένου του Ardengheschi, ο οποίος κατείχε πολλές διαμάχες μεταξύ των σημερινών δήμων της Civitella Paganico και Roccastrada.
Στα μέσα του δέκατου τρίτου αιώνα, η πόλη τέθηκε υπό τον έλεγχο της Σιένα, να γίνει μια κατοχή της οικογένειας Salimbeni μέχρι τα τέλη του δέκατου τέταρτου αιώνα.
Η κυριαρχία της Σιένα, ακόμη ασκείται από ευγενείς οικογένειες, συνεχίστηκε μέχρι το 1555, την χρονιά που σηματοδότησε την τελική πτώση της Δημοκρατίας της Σιένα και το πέρασμα στο Μεγάλο Δουκάτο της Τοσκάνης σε όλα τα εδάφη και περιοχές, όπως Montorsaio.
Μικρό διαμέρισμα πολύ χαρακτηριστικό με ανεξάρτητη πρόσβαση περιλαμβάνει την είσοδο με λουτρό, LITTLE COTTUTA ΓΩΝΙΑΚΟ, καθιστικό και ένα διπλό. «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΜΑ VOLENDO, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ» Οι ανάγκες ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ. Με όμορφη θέα και μεγάλη έκθεση. REAL DEAL
Μέγεθος: 40 τ.μ., Όροφος: 1 Διαθεσιμότητα: Δωρεάν, Υπηρεσίες: 1, Δωμάτια: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη, Ενεργειακή Κλάση: G, EPgl (πηγές δεν ren.): 150 kWh / τμ ετησίως
Μνημεία και αξιοθέατα:
θρησκευτική αρχιτεκτονική
Ø Εκκλησία της Santi Cerbone και ο Michael, ο ενοριακός ναός του χωριού, έχει καταγραφεί από το 1188. Ο τίτλος προέρχεται από τον Άγιο Μιχαήλ σκήτη του Αγίου Michele Arcangelo, που βρίσκεται έξω από τα τείχη, έπεσε σε παρακμή στο δέκατο όγδοο αιώνα. Η κοινότητα των Santi Cerbone και Michele έχει περίπου 300 κατοίκους. [3]
Ø Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, που χτίστηκε το μεσαιωνικό φορές, ξαναχτίστηκε μετά τον πόλεμο. Σπίτια μέσα σε ένα ξύλινο σταυρό του δέκατου έβδομου αιώνα.
Ø Μονή του Αγίου Βενέδικτου στο πλοίο, που βρίσκεται κοντά στο χωριό στις πλαγιές του Monte Leoni, ήταν ένα αρχαίο μοναστήρι Βενεδικτίνων που στέγαζε το δέκατο τέταρτο αιώνα μεταξύ «Dolcino. Εγκαταλελειμμένο το 1751, που αργότερα μετατράπηκε σε αγροικία.

αστική αρχιτεκτονική
Ø Montorsaio Cisterna, μνημειώδη δεξαμενή για την παροχή νερού που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία.

στρατιωτικής αρχιτεκτονικής
Ø Montorsaio Mura μέχρι το αμυντικό σύστημα της καρδιάς του ιστορικού κέντρου του οικισμού. Κατασκευασμένο ως ένα διπλό τοίχωμα στους μεσαιωνικούς χρόνους, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια μέρη.
Ø Senese Castle, ένα επιβλητικό συγκρότημα της μεσαιωνικής προέλευσης που περικλείεται μέσα στο εσωτερικό τοίχωμα των Montorsaio από τα οποία έχουν διατηρηθεί κάποια γνήσια ανταλλακτικά από την πλευρά που βλέπει στην Piazza della Cisterna

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB